Ilustrime që tregojnë se çfarë është në të vërtetë jeta e vajzave të shkurtra

Ndonjëherë është e vështirë për njerëzit e shkurtër të përshtaten në një botë që është bërë kryesisht për njerëzit që janë me një lartësi mesatare. Vajzat e shkurtra janë të këndshme dhe simpatike, por a i pëlqen ata vërtet ashtu siç janë?

Realiteti i ashpër është se pritjet që i kanë kur bëjnë pazar janë shpesh joreale.

11 Illustrations That Show What the Life of Short Girls Is All About

Eshtë e vështirë të heqësh qafe disa komplekse, madje edhe në moshën e rritur.

11 Illustrations That Show What the Life of Short Girls Is All About

Ato e kuptojnë që jo të gjitha bisedat ndodhin në një bazë të barabartë.

11 Illustrations That Show What the Life of Short Girls Is All About

Ato duhet të bëhen krijuese dhe të jenë të përgatitura për ngjarje argëtuese paraprakisht …

11 Illustrations That Show What the Life of Short Girls Is All About

… dhe nuk ka asnjë mënyrë për t’u përgatitur për të gjitha gjërat.

11 Illustrations That Show What the Life of Short Girls Is All About

Të gjithë mendojnë se i dashuri juaj është shumë më i vjetër se ju, edhe pse jeni në të njëjtën moshë.

11 Illustrations That Show What the Life of Short Girls Is All About

Por ndjenjat nuk mund të orkestrohen dhe të qenit në të njëjtën lartësi nuk ka rëndësi, në fund të fundit.

11 Illustrations That Show What the Life of Short Girls Is All About

E mira është që situata të këndshme ndodhin kur ne as nuk i kërkojmë ato. Kjo është kur lartësia jonë funksionon në favorin tonë.

11 Illustrations That Show What the Life of Short Girls Is All About

Edhe pse ne nuk mund të arrijmë gjithmonë të merremi me çdo pengesë të vogël nga vetvetja …

11 Illustrations That Show What the Life of Short Girls Is All About

… shpeshherë ne marrim ndihmë në momentet kur e presim më pak.

11 Illustrations That Show What the Life of Short Girls Is All About.

Shpërndaje me një shoqe të tillë!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *