Milionerët e famshëm që jetojnë jetën si njerëzit e thjeshtë

Adele


Këngëtarja, emri i së cilës është në Librin Guinness të Rekordeve Botërore për arritjet e saj në muzikë, ka një mënyrë jetese shumë të thjeshtë. Nuk ka veshje të shtrenjta, nuk ka foto nga anije apo plazhe private. Këngëtarja është duke rritur një djalë, pasi ajo u nda nga Simon Konecki, dhe vazhdon të prodhojë këngë të shkëlqyera për fansat e saj.

Kristen Bell dhe Dax Shepard

Aktorja dhe burri i saj i famshëm kanë rreth 18 milion dollarë, por ata shpenzuan vetëm 140 dollarë në dasmën e tyre. Dhe Kristen thotë se ajo dhe burri i saj nuk ju vie turp për këtë.

Bill Murray

Edhe pse ai ka miliona dollarë, Bill Murray definitivisht nuk harxhon shumë para për makina apo pazar, dhe ai nuk ka as ndonjë agjent. Nëse dëshironi t’i ofroni atij një rol, mund ta telefononi personalisht. Kjo dhe shumë gjëra të tjera këto e bëjnë aktorin të vërtetë “të ndryshëm” nga kushdo tjetër.

Robert Pattinson


Robert Pattinson është një nga aktorët më të njohur. Por ai ende jeton një jetë të thjeshtë  ai me të vërtetë nuk shfaqet në ahengje ose nuk ha në restorante të shtrenjta. Por ju patjetër që mund ta shihni në metro ose në një kafene të rregullt.Gjithashtu, Rob vesh rroba shumë të thjeshta

Mark Zuckerberg

Themeluesi i Facebook dhe familja e tij udhëheqin një mënyrë jetese të thjeshtë përkundër faktit se Marku është një nga 5 njerëzit më të pasur në botë. Shumë para të tij ai i dhuron The Giving Pledge dhe Iniciativa Chan Zuckerberg që ai dhe gruaja e tij themeluan.

Milioneri preferon të vozisë makina të lira dhe së fundmi ata u panë në Costco (një dyqan i famshëm për çmimet e tij të ulëta), ku ata po kërkonin diçka për shtëpinë e tyre. Nga rruga, Zuckerberg tha se askush nuk i meriton të ketë këto para. Ai mendon se njerëzit duhet të shpërblehen për të bërë diçka të mirë, por është e kotë të kursesh kaq shumë para.

Cili është mendimi juaj për këtë?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *