5 lloje të luleve në dhomë që ju ndihmojnë të bëni gjumi të mirë

Më poshtë i gjeni lulet apo bimët që ua freskojnë ajrin gjatë mbrëmjes për derisa jeni në gjumë.

Aloe Vera

Aloe Vera, e njohur në Egjiptin e Lashtë si ushqimi i pavdekësisë, është mirëmbajtje e ulët dhe gjithashtu një bimë që lëshon oksigjen gjatë natës në shtëpi. Dhënia e oksigjenit është katalizatori i cili ndalon pagjumësinë. Kjo ju jep gjumin më të mirë që mund të dëshironit ndonjëherë. Ju madje mund të merrni një lule Aloe Vera, përfshirë edhe një maskë.

Bimë livande


E përkryer për uljen e niveleve të stresit dhe ankthit për t’ju ndihmuar të flini natën. Livande ndihmon në uljen e rrahjeve të zemrës gjithashtu. Ajo promovon relaksim të pastër, që është pikërisht ajo që është gjumi. Shumë njerëz e përdorin atë në vaskë për tu relaksuar.

Jasminë


Cili është sekreti i saj? Është erë e bimës së Jaseminit, ajo rrit cilësinë e gjumit dhe ju ndihmon të zgjoheni me produktivitetit dhe me nivele të ulura të ankthit. Ju siguron që të keni energji gjatë ditës dhe të jeni më vigjilent ndaj detyrave dhe përgjegjësive që keni.

Bima IVY


Bima Ivy është  thjeshtë pastruesi më i mirë i ajrit përreth, duke qenë i dobishëm për ata me probleme pulmonare, përfshirë astmën. Ajo zvogëlon mykët e ajrit rreth 94%. Kjo bënë që gjumi juaj të jetë i relaksuar dhe kanalt e frymëmarrjes të jenë të kthjellëta dhe pa probleme.

Bimë gjarpri

Mos kini frikë, miq të dashur. Kjo bimë nuk do t’ua kafshojë kokën, ju siguroj! Ajo mirëmbahet lehtë, e këndshme në sy në shtëpi dhe përmirëson cilësinë e ajrit dhe atmosferën e përgjithshme brenda tij. Të keni një lloj të kësaj lule është një ndër zgjedhjet më të mira që mund të bëni.

Shpërndaje me dikë që mund ti ndihmojë ky informacion!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *