7 gjërat që mund t’i bleni në sasi të madhe

Ne “Ndryshe” sot do tu ju tregojmë se cilat gjëra duhet ti ketë secila shtëpi.

 

  1. Letër tualeti

The “Toilet Paper Test” is a litmus test for walkability. Does ...

Ky është me të vërtetë një veprim pa mend.Ju gjithëmonë duhet të siguroheni se keni letër higjenike në banjon tuaj sepse është send i domosdoshëm!

 

  1. Gjalpë

Gjalpa jo vetëm që i jep tjetër shijë ushqimeve por është edhe më i kursyer se sa vaji i rregullt.

  1. Arra

Arrat janë të shëndetshme dhe argëtuese. Ato janë aq të mira  sa ndonjëherë nuk e kuptojmë se kemi përfunduar tashmë një pako të tërë, kjo është arsyeja pse është mirë të kemi sasi më të mëdha përreth.

  1. Bateritë

Edhe nëse nuk jeni një nga ata njerëz që mbajnë bateri në shtëpitë e tyre ato janë akoma shumë të dobishme dhe duhet të keni gjithmonë disa të ruajtura në shtëpi, në një vend të ftohtë natyrisht!

  1. Makarona

Makaronat janë të lehta për t’u gatuar dhe të shijshme. Nëse jeni të lodhur ose shumë dembel për të gatuar, gjithmonë mund të ruani pak makarona dhe darkën tuaj ta përgaditëni lehtësisht. Dhe nëse i ruani në një vend të errët afati i tyre i përdorimit mund të zgjasë deri në 2 vjet.

  1. Pastë dhëmbësh dhe furça dhëmbësh

Eshtë mirë të rezervoni pastat e dhëmbëve,sepse askush nuk i do aromat e këqia  të gojës e aq më pak kjo ju bën pastaj që të keni edhe dhëmbë jo të shëndetshëm. Edhe furçat e dhëmbëve nuk përjashtohen këtu, pasi rekomandohet t’i ndryshoni ato çdo 3 muaj.

  1. Sapunët dhe shamponët

Produktet higjienike zakonisht kanë një afat të gjatë kohor dhe nuk prishen nëse mbahen në temperaturën e duhur. Pra, mund t’i blini me sasi të mëdha.

Shpërndaje me dikë që mund ti ndihmoj ky informacion!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *