5 personat me famë botërore që lan punën e tyre për një punë të thjeshtë

Geena Davis: Aktiviste Sociale


Geena vendosi ta linte aktrimin të zinte një vend prapa për të rritur praninë e personazheve femra në media. Aktorja themeloi  Institutin Geena Davis mbi Gjininë në Media. Megjithëse vëmendja kryesore e Davidit është aktivizmi i saj, aktorja u kthye në aktrim në vitin 2014, kur u shfaq në Anatominë e Grey, dhe në 2016.

 Kevin Jonas: Sipërmarrës

Një vit pasi grupi shpërtheu Jonas Brothers, Kevin vendosi të provojë dorën e tij në kontraktim. Në të njëjtën kohë, ai u bë bashkë pronar  i një kompanie marketingu dhe pati një partneritet me një faqe interneti të njohur në formën e një aplikacioni për ndarjen e videove. Pra, në thelb, Kevin është në botën e fillimit tani.

 

Nikki Blonsky: Kozmetolog

Pasi u shfaq në filmin Hairspray dhe serialin jetëshkurtër Huge, Nikki  la Hollywood-in pas dhe punoi në një dyqan këpucësh në New York City. Ajo më vonë vendosi të ndiqte një karrierë si kozmetologe dhe u punësua në një sallon flokësh. Në vitin 2013, ajo bëri një rikthim të shkurtër në serialin Smash. Në vitin 2017, ajo u shfaq në filmin Vitet e qenve.

 

Gene Hackman: Shkrimtar

Gene Hackman ka pasur një karrierë jashtëzakonisht të suksesshme si aktor dhe ka fituar shumë çmime. Në korrik 2004, Hackman njoftoi se po dilte në pension. Por kjo nuk e ndaloi ish aktorin të shkëlqente në një fushë tjetër. Hackman ka shkruar 3 romane historike me arkeologun Daniel Lenihan.

 

Chris Owen: Fotograf

Chris Owen ishte duke marrë mjaft punë aktrimi në fund të viteve ’90 dhe fillim të viteve 2000. Roli i tij më i paharrueshëm ishte Sherminator në ekskluzivitetin amerikan Pie. Por së shpejti aktori e gjeti veten pa punë. Në vitin 2013, ai ishte vërejtur duke punuar si kamerier në një restorant. Ai përfundimisht u largua dhe tani po punon si fotograf.

 

Shpërndaje me dikë  që  mund ti ndihmojë  ky informacion!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *