7 fotografi që duhet t’i shikoni dy herë për t’i kuptuar

Sipas këtyre statistikave, rreth 1.4 trilion fotografi dixhitale janë marur vetëm në vitin 2020. Dhe me atë sasi fotografish, nuk është çudi që disa prej tyre përfundojnë duke kapur një moment që mund të jetë sfidues për të kuptuar në shikim të parë.

“Një selfie e një zogu”

 “Unë zakonisht jam një person i qetë, por ku shkoj në pishinë zakonisht humbas kokën”.

 “Miku im ka ndryshuar  krejtësisht  kohëve të fundit.”

“Një parking surreal”

“Një reflektim që duket i frikshëm …”

“Ju duket si ujë? Shikoni përsëri…”

 “Një minutë …”

Cila nga këto imazhe janë më konfuze? A keni ndonjë fotografi që duhet ti shikoni dy herë para se të kuptoni vërtet se çfarë po ndodh? Ndajini me ne në komente dhe mos harroni të shtoni një titull!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *