5 shenja që ju keni toksina të bllokuara në trupin tuaj

 

Problem tretës

3 Surprising Causes Of Digestive Problems You Did Not Know About |

Kur toksinat ndërtohen në sistemin tonë, është shumë e vështirë që sistemi tretës të funksionojë normalisht. Trakti tretës është më pak efikas, gjë që rezulton në largimin joefektiv të mbeturinave. Vlen të përmendet se problemet e tretjes kanë një efekt sistemik, duke çuar në lodhje dhe dëmtim të sistemit imunitar.

 

Problemt e lëkurës

How to Prevent and Treat 8 Common Skin Conditions | Everyday Health

Aknet, skuqjet dhe pezmatimi i lëkurës mund të jenë tregues të jashtëm të mbingarkesës toksike. Kjo është veçanërisht e vërtetë me puçrrat, një gjendje dermatologjike që shpesh mund të pasqyrojë një përqendrim të rëndë të toksinave.

Aroma e keqe

The Primary Causes of Bad Breath • Synergy Dental Clinics

Ndërsa larja dhe aromai janë të rëndësishme për eliminimin e frymës së keqe, po aq e rëndësishme është shtypja e grumbullimit të toksinave. Është interesante që problemet me tretjen mund të jenë shkaku i marrjes së aromës së keqe, siç mund të funksionojë jonormaliteti  i mëlçisë  posaçërisht, paaftësia e mëlçisë për të hequr toksinat nga trupi. Si i tillë,aroma e keqe mund të tregojë një problem në zona të tjera të trupit.

 

Shtim i papritur në peshë

Varying brain energy | childhood obesity | weight gain ...

Është e mundur të fitoni peshë të papritur kur ka prezencë të rëndë të toksinave. Nëse ushtroheni rregullisht dhe ushqeheni shëndetshëm, por ende po luftoni me shtim të pashpjegueshëm të peshës (ose luhatje në peshë), një çekuilibër hormonal mund të jetë fajtori. Siç rezulton, funksionimi i duhur i sistemit hormonal mund të ndikohet negativisht nga grumbullimi i toksinave, veçanërisht në ushqime dhe produkte të kujdesit personal.

 

Episodet Letargjike

Apathy: Definition, Symptoms, Traits, Causes, Treatment

Nëse jeni duke bërë shtatë orë plus gjumë dhe akoma ndjeni pagjumësi gjatë ditës, toksinat janë një burim i mundshëm. Kjo për shkak se trupi është në mbivendosje, duke u përpjekur të heqë toksinat që nga një natë më parë. E njëjta gjë vlen këtu në një shkallë më të vogël. Është thelbësore që nivelet tona të toksinave të mbeten të ulëta për ne për të ruajtur ekuilibrin e energjisë.

Shpërndaje me dikë që mund ti ndihmojë ky informacion!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *