3 arsyet që duhet të thuash “PO” më shpesh

 

Do të fitoni më shumë vetëbesim dhe vlerë vetjake

7 Ideas for Staying Positive When Every Day is the Same | No Meat ...

Kur thoni po më shpesh për atë që  ndiheni mirë (dhe është për të mirën tuaj më të lartë) ju hapni portat e mundësive të përmbytjes. Këtu, ju fitoni më shumë besime në aftësitë tuaja. Ky besim i ri do të sjellë një vrull edhe më pozitiv në rrugëtimin tuaj drejt suksesit.

 Do të takoni njerëz të rinj (dhe do të ndërtoni miqësi gjatë gjithë jetës)

Të gjithë njerëzit janë të të njëjtës specie, prandaj mbetet për ne të jemi të hapur për njëri-tjetrin. Dhe hapja e mendjes suaj në mendjet e të tjerëve mund të ndryshojë fjalë për fjalë jetën tuaj. Lëshimi i lidhjes së idealeve shoqërore ju lejon të komunikoni rrjedhshëm me njerëz me të cilët ndoshta nuk keni biseduar kurrë më parë. Ju madje mund të bëni një mik shumë të mirë.

 

Do të dallosh mundësi të reja, aftësi dhe fusha me interes

Të thuash po sjell mrekulli dhe mundësi që tejkalojnë pritjet e tua. Kryetari ekzekutiv i Google Eric Schmidt tha gjatë fjalimit të tij në Universitetin e Kalifornisë në Berkeley: “Gjeni një mënyrë për t’i thënë po gjërave.”

Door to new opportunity :: Eisbach Group

Thuaj po për ftesat në një vend të ri. Ose, për të takuar miq të rinj. Dhe, thuaj po për të mësuar një gjuhë të re, ose për të marr një sport të ri. Ky angazhim është se si ju të merrni punën tuaj të parë, dhe punën tuaj të ardhshëm.

Shpërndaje me dikë që mund ti ndihomjë ky informacion!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *