6 Fraza të zgjuara për të zgjidhur çdo konflikt

 

Le të punojmë për këtë problem së bashku!

Conflict Resolution Skills - HelpGuide.org

Mos harroni se kjo frazë mund të shpëtojë marrëdhënien tuaj vetëm nëse mund të dëgjoni dhe të pranoni mendimin e dikujt tjetër. Kjo tregon që ju interesoheni për këtë person dhe se jeni gati të dëgjoni arsyet e tij ose të saj.

 

Ju jeni aq e bukur kur jeni të zemëruar!

Managing vs. Resolving Conflict in Relationships: The Blueprints ...

Një kompliment, edhe gjatë një përleshje, shkon shumë përpara. Plus, pasi të keni marrë një kompliment, trupi juaj lëshon hormonet e lumturisë. Rezultati: kundërshtari juaj buzëqesh dhe konflikti zgjidhet.

E kuptoj.

10 Bible verses about resolving conflicts - United Bible Societies

Zakonisht, asnjë nga kundërshtarët nuk është i gatshëm të dëgjojë, kjo është arsyeja pse dikush nga ju duhet ta shqiptojë këtë frazë. Do të jetë hapi i parë për zgjidhjen e konfliktit pa debatuar dhe bërtitur.

 

Më ndihmo të të kuptoj. / Ju lutem, sqaroni se çfarë po mendoni.

3 tips on how to resolve any conflict in the workplace

Kur 2 persona janë duke lpasur një konflikt , është e vështirë të mendosh qartë. Merrni një moment dhe kërkojuni partnerit tuaj të shpjegojë pozicionin e tyre. Ndoshta nuk është aq e papranueshme siç mendonit në fillim të argumentit.

 

Ka qenë më keq se kjo. Do ta kapërcejmë!

How to Save Your Relationship & How to Resolve Conflict

Nëse ju dhe partneri juaj keni përjetuar probleme shumë më të vështira në të kaluarën, edhe ju mund të kapërceni edhe këtë. Ëhtë thjesht një tjetër konflikt  që nuk do të prishë marrëdhënien tuaj. Përdorni këtë frazë për të kujtuar veten se jeni një ekip i shkëlqyeshëm dhe nuk ka asgjë që nuk mund të bësh. Së bashku, mund ta përpunoni!

 

Nuk ka nevojë të marr me vete atë ton zëri.

Conflict Resolution Mistakes to Avoid

Nëse një situatë gradualisht shndërrohet në konfrontim, shmangni konfliktin me të gjitha mënyrat. Mos u emociono. Ndoshta provoni të dilni nga ndërtesa. E tëra që ju duhet është vetëm ca kohë. Qetësohu dhe zgjidh zgjidhjen e problemit pa luajtur lojën e fajit.

Shpërndaje me dikë që mund ti ndihmojë ky informacion!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *