13 fotografi që tregojnë se ngrohja globale nuk është një shaka

 

Pedersen Glacier, Alaska, 100 vjet më parë dhe tani

15 Photos That Prove Climate Change Is Not a Joke

Victoria Falls mrekullueshëm është shndërruar në një rrjedhë të vogël.

15 Photos That Prove Climate Change Is Not a Joke

Qytetet në të gjithë botën janë përmbytur më shumë se kurrë.

15 Photos That Prove Climate Change Is Not a Joke

Glacier Okjokull i Islandës u përkujtua në Gusht 2019.

15 Photos That Prove Climate Change Is Not a Joke

Ndryshimi i klimës shkaktoi një ulje 89% të koraleve të Reef Barrier Great.

15 Photos That Prove Climate Change Is Not a Joke

Ky akullnajë u shndërrua në ujë.

15 Photos That Prove Climate Change Is Not a Joke

Në vetëm 6 vjet, Liqeni Aculeo u zhduk sikur të mos ekzistonte kurrë.

15 Photos That Prove Climate Change Is Not a Joke

Diga Theewaterskloof, që ishte në Afrikën e Jugut, gjithashtu është zhdukur.

15 Photos That Prove Climate Change Is Not a Joke

Përmbytja e lumit Ganges në Allahabad ka lënë njerëz të pastrehë.

15 Photos That Prove Climate Change Is Not a Joke

Liqeni i Urmisë është bërë i kuq dhe është gati të thahet.

15 Photos That Prove Climate Change Is Not a Joke

Pyjet në të gjithë botën po digjen, dhe ja çfarë ka ndodhur me Amazonën

15 Photos That Prove Climate Change Is Not a Joke

Përmbytja e lumit Mississippi e vë të gjithë qytetin nën ujë.

15 Photos That Prove Climate Change Is Not a Joke

Grinnell Glacier tani mezi mund të quhet akullnajë.

15 Photos That Prove Climate Change Is Not a Joke

 

 

A ka humbur vendi apo qyteti juaj diçka për shkak të ndryshimit të klimës? Na tregoni historitë tuaja në komente, dhe së bashku le të tregojmë se është e vërtetë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *