Si të largoheni nga zona e miqësisë dhe të filloni një lidhje dashurie?

 

Vlerësoni rrezikun

 

Ekzistojnë rreziqe domethënëse për të hedhur jashtë zonën  e  mikut dhe në një marrëdhënie. A mund t’i trajtoni mundësitë e tyre jashtë jetës tuaj?

10 Ways to Move Out of the Friend Zone and Into A Relationship

Bëni një listë pro dhe efektive se si të trajtoni situatën. A t i tejkalojnëpërfitime rreziqet? A ka pasur sjellje apo indikacione nga ai ose ajo që ata duan më shumë? Mendoni me kujdes përpara se të bëni lëvizjen tuaj të rradhës.

 

Hartoni një plan lojrash

Pasi të jeni gati për të dalë nga zona e mikut, është koha për të formuar një plan. Dëshironi  një darkë romantike nga dritat e qirinjve për t’u thënë atyre se si ndiheni, apo doni t’i çoni në një park të rrethuar nga natyra? Është thelbësore që ju të vendosni vendin e duhur për njoftimin e madh.

How to Ask a Girl out if You're in the Friend Zone: 11 Steps

Bëni një plan të drejtpërdrejtë të asaj që do të thoni, ku do të jetë dhe si do të ndodhë. Ndoshta ju mund t’i çoni në kafene tuaj të preferuar për të folur.

 

Gjeni kohën e duhur

7 Things To Know Before You Start Dating a Friend

Koha është gjithçka në jetë. Ju nuk doni të kërkoni një person që të hidhet nga zona e mikut javën e finales. Nëse mendja e tyre tashmë është e mbingarkuar nga gjithçka që po ndodh, atëherë mund të mos merrni një përgjigje pritëse.

 

Mos shkoni drejt e në vendet seksuale

Should I date my best friend? Ask these 5 questions first. - The ...

Nëse nuk keni pasur kurrë bisedë me mikun tuaj për të qenë më shumë sesa miq, nuk duhet të shkoni menjëherë  në biseda seksuale. Nëse ju ëndërroni të bëni dashuri me ta, por nëse dilni nga porta me këtë deklaratë, mund t’i frikësoni ata.

 

Bëni një bisedë ballë për ballë fytyrës

How Do I Get Out of the Friend Zone?

Të bësh këtë hapë nga miq në një lidhje me ta është një gjë e madhe . Është e lehtë të dërgosh një tekst dhe të presësh me padurim që ata të përgjigjen, por është më mirë të shikosh me sy në sy dhe t’u them atyre se si ndjehesh.

Shpërndaje me dikë që mund ti ndihmojë ky informacion!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *