7 superfuqitë e njerëzve të ndishëm

 

Njerëzit sensitivë kanë aq shumë dashuri për t’u dhënë të tjerëve

This Is What It Means to Be Sensitive (Explained With GIFs)

Ata ndiejnë gjithçka thellësisht, përfshirë dashurinë. Ata kanë kaluar kaq shumë trazira të brendshme, dhe për shkak të kësaj, ata janë përulur dhe u është dhënë një qira e re për jetën. Ata mund të kuptojnë luftërat e njerëzve të tjerë aq shumë më ndërlikime dhe do t’ju duan pa kushte vetëm të njëjtën gjë. Ata nuk gjykojnë njerëzit.Ata do të mbështjellin krahët rreth çdo pasigurie tuaj, dhe do t’ju bëjnë të ndjeheni më të dashur nga sa mund ta imagjinonit.

 

Ata janë njerëz shumë artistikë, dhe krijues

Creating Content is Like Creating Art | Hacker Noon

Njerëzit e ndjeshëm nuk e pranojnë realitetin , ata krijojnë të reja në mendjen e tyre gjatë gjithë kohës. Nëse i kapni ata duke ngulur sytë nga hapësira, ata ka gjasë të krijojnë një botë krejt të re, duke menduar se si mund ta sjellin atë në jetë. Ata mund të krijojnë një art të bukur, qoftë në formën e muzikës, pikturave, poezive, tregimeve, skulpturave, apo gjithçka tjetër krijuese. Pa empatinë, ne nuk do të kishim shumë libra, vizatime, shfaqje TV, poezi dhe arkitekturë që shihni rreth jush. Shumë gjëra në këtë botë kërkojnë kreativitet, dhe njerëzit shumë të ndjeshëm janë mjeshtër të sferës artistike.

 

Ata janë udhëheqës të jashtëzakonshëm

How to be a great leader — the skills leaders need to succeed

Ndoshta empatitë nuk ju godasin si udhëheqësit më të aftë, efektivë, por aftësitë e tyre të mrekullueshme të të dëgjuarit, natyra introspektive, soditëse dhe aftësia për t’u lidhur me njerëzit thellësisht i bëjnë ata udhëheqës shumë të fuqishëm. Ata nuk hidhen në përfundime, duke dëgjuar çdo person para se të marrin një vendim. Ata u japin njerëzve respektin që meritojnë, duke i lejuar ata të shprehin mendimet e tyre dhe të ndjehen si një pjesë e rëndësishme e një organizate ose biznesi. Ata i trajtojnë të tjerët mirë dhe jo vetëm që i drejtojnë ata për të arritur një qëllim.

 

Ata kanë një nivel të lartë të vetë-disponimit

Identify beliefs to enhance self-awareness

Njerëzit sensibël kalojnë shumë kohë vetëm, vetëm duke u përpjekur të rimarrin qetësinë e tyre dhe të rimbushin bateritë e tyre. Kjo botë është një arenë e fortë për empatitë, dhe atyre u duhet kohë e mjaftueshme për tu rikuperuar nga thithja e të gjitha energjive konfliktuale dhe kaotike atje. Për shkak se ata e kalojnë pjesën më të madhe të kohës në vetmi, ata kanë qenë në gjendje të reflektojnë në mendimet e tyre më të thella dhe më të errëta dhe kanë një vetëdije të ngritur për veten e tyre. Ata mund të shkëputen lehtësisht nga mendimet, ndjenjat dhe egoja e tyre, dhe thjesht të bëhen vëzhgues pa zë, por kurioz pas tyre.

 

Njerëzit sensitivë bëjnë disa nga miqtë më të mirë që do të keni ndonjëherë

Friend ghosting story: Kelsey and Shannon were best friends for 15 ...

Për shkak të aftësisë së tyre të lindur për të ndjerë emocione thellësisht, njerëzit e ndjeshëm i bëjnë miqtë tepër partnerë besnikë, të dashur dhe partnerë romantikë. Ata do të qëndrojnë pranë jush përmes çdo stuhie me të cilën përballeni, dhe kurrë nuk do t’ju bëjnë të ndjeheni sikur jeni të pamerituar nga dashuria dhe dhembshuria. Ata do të ulen me ju për orë të tëra dhe do të dëgjojnë dhimbjen tuaj, vështirësitë, luftimet, muzikimet filozofike dhe gjithçka tjetër që ju mendoni sikur flisni. Njerëzit e ndjeshëm kanë qenë në dhomat më të errëta të zemrave të tyre, dhe për këtë arsye, mund t’ju ndihmojnë të ecni nëpër tuajat kur keni nevojë për shoqëri.

 

 

Njerëzit sensitivë lehtë mund të lexojnë emocionet e njerëzve pa thënë ata një fjalë

World's languages describe emotions in very different ways - Los ...

Një person i ndjeshëm mund të kuptojë se si ndihet dikush pa ata që të thotë ndonjë fjalë. Gjuha juaj e trupit , aura dhe energjia e përgjithshme do t’u tregojnë atyre gjithçka që duhet të dinë për mënyrën se si ndiheni. Intuita dhe aftësitë e tyre psikike u japin atyre depërtim në botën më të brendshme të njerëzve, dhe për këtë arsye, ata mund të ofrojnë një shpatull për të qarë ose vesh për të dëgjuar ata që luftojnë ose ndjehen të vetëm në jetë.

Shpërndaje me dikë që mund ti ndihmojë ky informacion!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *