Si ta kuptoni se jeni në lidhjen e gabuar?

 

Ju ndjeni të  përbuzur

10 Signs Of A Controlling Boyfriend - How To Tell If He's Controlling

Të mos dashurosh më shokun tënd është një gjë, por të ndjesh urrejtje ose përbuzje ndaj sjelljes së tyre është një shenjë shumë e keqe për marrëdhënien tuaj. Hidhërimi, pakënaqësia dhe frika janë gjithashtu emocione të dhimbshme negative, të cilat nuk janë pjesë e një partneriteti të shëndetshëm.

 

Ju fajësoni njëri-tjetrin

10 signs you're in the wrong relationship - TheHubEdu.com

Partneri juaj ju fajëson për mënyrën se si gjërat janë në marrëdhënie, por ju po i fajësoni ato në të njëjtën kohë. Ka të ngjarë që të dy të ndani disa përgjegjësi për mënyrën se si janë gjërat.

 

Ju jeni njerëz shumë të ndryshëm

Guys, 10 Signs She Is The TOTALLY Wrong Woman For You - The Trent

Partneri juaj pëlqen të ulet dhe të shikojë TV gjatë gjithë ditës, por ju më para kësaj do të jeni duke u shoqëruar me miqtë. Nëse keni interesa shumë të ndryshëm, njëri prej jush do të ndihet i dobësuar kur nuk plotësohen nevojat e tyre. Dallimet kryesore të personalitetit mund të çojnë në konflikt në një marrëdhënie.

 

Ju nuk jeni duke vepruar si vetja juaj

10 Signs She's Not Into You - Love, Emma - Medium

Nëse keni ndryshuar si një person që nga fillimi i kësaj marrëdhënie dhe nuk është për  të mirë, është një shenjë se marrëdhënia juaj është e gabuar për ju. Në mënyrë ideale, partneri juaj do t’ju ndihmojë të bëheni një person më i mirë. Nëse jeni në rënie të shëndetit, vendosmërisë, përqendrimit ose mirëqenies emocionale, ka shumë mundësi që të kërkoni partnerin tjetër i cili mund të sigurojë një lidhje më të përmbushur.

 

Ju keni humbur interesin

9 Reasons Men Lose Interest In A Relationship - Losing Interest | Guff

Partneri juaj ju tregon për ditën e tyre por nuk i keni dëgjuar me të vërtetë sepse nuk jeni thjesht të interesuar. Nëse ju ose partneri juaj keni ndaluar së dëgjuari, kjo është një shenjë e një problemi në komunikim. Kjo është lehtësisht e rregullueshme nëse punoni për të dëgjuar aktiv me partnerin tuaj, por mbase nuk dëshironi të bëni përpjekje.

 

Ju keni qëllime të ndryshme

Toxic Relationships -HealthScope

Kur u takuat, biseduat së bashku për të ardhmen tuaj. Ju bëtë plane për rregullimet tuaja të jetesës dhe si do të ndani përgjegjësi financiare në marrëdhënie. Ndoshta keni folur për të pasur fëmijë ose qëllimet tuaja në karrierë. Nëse gjërat kanë ndryshuar dhe partneri juaj nuk e ndan më ëndrrën tuaj, është një shenjë që kjo marrëdhënie nuk do të ketë një të ardhme shumë më gjatë.

Shpërndaje me dikë që mund ti ndihmojë ky informacion!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *