14 kollare që do ta bëjnë këmishën tuaj të duket unike dhe e jashtëzakonshme.

 

Sot ne lehtë mund të ndryshojmë jakat tradicionale të bardha dhe trekëndëshat në diçka më origjinale. Macet, fluturat, valët nga deti, dhe madje edhe buzëkuqët dhe kartat e lojërave  ka kaq shumë mundësi që mund të zgjidhni çdo ditë një të re dhe kurrë nuk duhet të përsërisni.

 

Ne, “Ndryshe” i duam eksperimentet e modës dhe duam që ju të vlerësoni këto kollare më të pazakonta që mund të përmirësojnë pamjen tuaj të përditshme.

 

Gjithmonë do të keni manikyrën e përsosur me këtë jakë.

16 Collars That Will Make Your Shirt Look Unique and Exceptional

Kjo jakë është e shkëlqyeshme nëse doni të dukeni bukur sot.

16 Collars That Will Make Your Shirt Look Unique and Exceptional

Flutura duket aq realiste, është sikur sapo zbarkoi atje.

16 Collars That Will Make Your Shirt Look Unique and Exceptional

Valët e detit mund të simbolizojnë forcën e karakterit dhe dëshirën për liri.

16 Collars That Will Make Your Shirt Look Unique and Exceptional

Kjo flutur duhet të jetë po aq e këndshme sa pronari i kësaj jakë.

16 Collars That Will Make Your Shirt Look Unique and Exceptional

Ide e mirë për ata që e duan natyrën.

 

Këta zogj bukuroshë do ta bëjnë personin që ulet nga ju të buzëqeshë.

 

Kur duhet të dukeni sa më shumë të jetë e mundur bukur në biznes, ju lehtë mund t’i shkëputni këto të meta është një opsion shumë praktik!

 

Modelet tradicionale janë akoma në modë.

Dhe këtu është diçka që do t’u përshtatet vetëm atyre që nuk kanë frikë të eksperimentojnë.

 

Nëse jeni një panterë nga brenda, atëherë le të jetë simboli juaj.

 

Një jakë e tillë magjepsëse do të plotësojë në mënyrë të përsosur bluzën tuaj rozë.

 

Ky minimalizëm dhe filozofi duhet të vlerësohet shumë nga shumë.

 Ky zinxhir jakë shkon mirë si me ngjyrat e zbehtë ashtu edhe me ato të errëta.

 

Cilën nga këto jakë do të dëshironit të provonit? A keni ndonjë ide më origjinale për hartimin e tyre?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *