10 shenjat që tregojnë se nuk ja vlenë të përpiqeni që të shpëtoni lidhjen

 

Partneri juaj shmang kalimin e kohës me ju.

10 Signs That a Relationship Is Not Worth Saving Anymore

Nëse partneri juaj kurrë nuk duket se gjen kohë të mjaftueshme për ju, por gjithmonë është i gatshëm të kalojë kohë me të tjerët, kjo është një shenjë që ata nuk ju gjejnë më interesantë. Kur vërtet dëshiron të jesh me dikë, gjen kohë për ta, nuk ka asnjë mënyrë tjetër rreth tij.

 

Ndiheni si një person krejtësisht ndryshe nga sa ishit më parë.

10 Signs That a Relationship Is Not Worth Saving Anymore

Kur me të vërtetë e doni dikë, ju i pranoni ashtu siç janë. Dëshironi të ndryshoni personin me të cilin jeni duke takuar ose zakonet e tyre dhe kjo nuk është një shenjë e shëndetshme. Ju nuk duhet të hiqni dorë nga hobi ose interesat tuaja, ose të ndjeheni fajtorë për të bërë diçka që partneri juaj thjesht nuk e pranon pa asnjë arsye. Nëse keni qenë më të lumtur dhe më të lirë më parë dhe ndjeheni shumë të mërzitur në marrëdhënien tuaj, me siguri duhet ta lini atë.

 

Shumica e bisedave tuaja shndërrohen në zënka.

10 Signs That a Relationship Is Not Worth Saving Anymore

Dhe, sa herë që flisni, nëse përfundoni të debatoni për diçka, kjo nuk është as një shenjë e shkëlqyeshme. Shprehja e mendimeve tuaja individuale është e shëndetshme, por të gjesh veten duke luftuar për gjëra të vogla shpesh nuk është kështu.

 

Zemra juaj nuk fluturon më në mendimin e partnerit tuaj.

10 Signs That a Relationship Is Not Worth Saving Anymore

Sigurisht, ndërsa marrëdhënia juaj përparon dhe ju kapërceni “fazën e muajit të mjaltit”, eksitimi fillestar zbehet. Por, kjo nuk do të thotë që të gjitha shkëndijat gjithashtu do të zbehen me kohën. Nëse të menduarit për partnerin tuaj nuk ju sjell më një buzëqeshje në fytyrën tuaj ose nuk ju lumturon në asnjë mënyrë, është ndoshta më së miri t’i lini ata të shkojnë.

 

 Partneri juaj është i gjithë “pranues” dhe jo “i dhënë”.

10 Signs That a Relationship Is Not Worth Saving Anymore

Një marrëdhënie kërkon përpjekje të barabartë nga të dy palët në mënyrë që të lundrojnë pa probleme. Nëse vazhdimisht bëni gjëra për të rregulluar dhe forcuar marrëdhënien tuaj, por partneri juaj është indiferent, merrni veten dikush që në të vërtetë ju vlerëson.

 

Marrëdhënia juaj ndihet e thatë dhe e mërzitshme.

10 Signs That a Relationship Is Not Worth Saving Anymore

Jo çdo ditë në jetën tuaj të dashurisë do të jetë drejtëpërdrejtë nga një film por nuk ka pse të jetë as i mërzitshëm. Nga thjesht gatimi së bashku për të shkuar për shëtitje në plazh, ka njëqind gjëra të vogla që çiftet mund të bëjnë për të ndezur gëzim dhe eksitim. E tëra që kërkon është gatishmëria për të bërë një përpjekje për t’i mbajtur gjërat emocionuese.

 

Ju nuk jeni duke u rritur në marrëdhënie.

10 Signs That a Relationship Is Not Worth Saving Anymore

Rritja është një aspekt shumë i rëndësishëm i çdo marrëdhënieje, qoftë ajo personale, apo rritje reciproke. Njerëzit në marrëdhënie të lumtur ngrenë njeri-tjetrin lart dhe rriten së bashku. Nëse nuk është ky rasti për ju dhe në vend që t’ju frymëzojë, partneri juaj beson të ju zvarritë, është ndoshta më mirë që të mbaroni marrëdhënien.

 

Ju nuk jeni në listën e përparësive të partnerit tuaj.

10 Signs That a Relationship Is Not Worth Saving Anymore

Është joreale të jesh përparësia kryesore e partnerit tuaj gjithmonë, por patjetër që duhet të jeni në listën e tyre. Ata duhet të përpiqen të jenë aty sa herë që ju duhen, ose të paktën të bëjnë një përpjekje për të zbuluar se si jeni duke bërë.

 

Ju nuk ndjeheni të dashur ose të kërkuar.

10 Signs That a Relationship Is Not Worth Saving Anymore

Dashuria dhe ngrohtësia janë ato që vazhdojnë të vazhdojnë një marrëdhënie. Luftimet dhe problemet martesore kanë një dëm më të madh në shëndetin tuaj sesa mendoni. Mos harroni se ju meritoni të jeni të lumtur dhe çështja juaj e shëndetit mendor!

 

Shpërndaje me dikë që mund ti ndihmojë ky informacion!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *