25 fotografi që vërtetojnë se jeta ishte më e mirë para epokës së telefonave të mençur.

“Gjyshi im që mban një njeri me një dorë mbi kokë”

25 Photos That Prove Life Was Much Cooler Before Smartphones

 

“Xhaxhai im Billi sapo u kthye 90 vjeç, kështu që këtu e gjeni atë në barkën e tij gjatë fillimit të viteve 80”.

25 Photos That Prove Life Was Much Cooler Before Smartphones

Si babai, si vajza

25 Photos That Prove Life Was Much Cooler Before Smartphones

Maud Wagner, artisti i parë i njohur i tatuazheve femra, i mbuluar siç duhet me tatuazhe.

25 Photos That Prove Life Was Much Cooler Before Smartphones

“Babai im mbante goma në ditët e Winston Cup të NASCAR. Ai ka punuar gropat për Hendrick Motorsports dhe ka punuar në grupin e Ditëve të Thunder. “

25 Photos That Prove Life Was Much Cooler Before Smartphones

“Babai im ishte shoku dhe fotografi më i mirë i Salvador Dalit. Këtu është një portret prej tijë! “

25 Photos That Prove Life Was Much Cooler Before Smartphones

“Gjyshi im dhe dhia e tij e quajtur Sara, duke pasur luftën e tyre të përditshme në lojërat e boksit”

25 Photos That Prove Life Was Much Cooler Before Smartphones

“Gjyshja dhe gjyshi im qeshin së bashku në vitet 1940”

25 Photos That Prove Life Was Much Cooler Before Smartphones

 

“Ai duket si kushëriri i klasit të Shaggy nga Scooby-Doo.”

25 Photos That Prove Life Was Much Cooler Before Smartphones

“Gjyshi im dhe një mik i tij në plazh në Hawaii … me rroba banje zebër që përputhen”

25 Photos That Prove Life Was Much Cooler Before Smartphones

“Xhaxhai im ishte një truprojë i Beatles kur erdhën në Filadelfia. Ai është djali më i gjatë pas Ringos. “

25 Photos That Prove Life Was Much Cooler Before Smartphones

“Fillimi i viteve ’70 ishte i mrekullueshëm. Familja ime nuk ishte përjashtim. “

25 Photos That Prove Life Was Much Cooler Before Smartphones

Një instruktor fluturimi për Forcën Ajrore Kanadeze që shijon një moment të rrallë në tokë

25 Photos That Prove Life Was Much Cooler Before Smartphones

“Gjyshi im shpiku selfie-n në 1961.”

25 Photos That Prove Life Was Much Cooler Before Smartphones

“Babai im në vitet ’80 në Sidnej, Australi. Unë nuk mendoj se është makina e tij. “

25 Photos That Prove Life Was Much Cooler Before Smartphones

“Nëna ime në vitet e 50-ta qëndiste një bluzë fshatare për një ushtar amerikan”

25 Photos That Prove Life Was Much Cooler Before Smartphones

“Mos më shqetëso të lutem përderisa jam në kuzhinën time me pallton time të zbukuruar …”

25 Photos That Prove Life Was Much Cooler Before Smartphones

“Nëna ime dhe miqtë e saj në kantierin e ndërtimit të Shtëpisë së Operës në Sidne”

25 Photos That Prove Life Was Much Cooler Before Smartphones

“Gjyshërit e mi pasi u ngjitën në Mt. Fuji në Japoni “

25 Photos That Prove Life Was Much Cooler Before Smartphones

“Prindërit e mi në muajin e tyre të mjaltit me atlete të njejta”

25 Photos That Prove Life Was Much Cooler Before Smartphones

“Në ato kohë, asgjë nuk kishte rëndësi, përveç kush mund të fluturonte më lart”.

25 Photos That Prove Life Was Much Cooler Before Smartphones

“Kjo shpjegon pse unë jam personi më pa fat ndonjëherë sepse mamaja ime i mori të gjitha! Oh, dhe aj motor? Ajo e ndërtoi atë ”

25 Photos That Prove Life Was Much Cooler Before Smartphones

“Ai është personifikimi i viteve ’80.”!

25 Photos That Prove Life Was Much Cooler Before Smartphones

A keni foto të të parëve tuaj? A po bëjnë diçka mahnitëse në to? Ndani fotot tuaja në komente!Dhe mos harroni ta shpërndani me dikë këtë artikull!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *