Terapistët tregojnë 7 shenja nëse personi që ju pëlqeni dëshiron vetëm lidhje miqësie.

 

Ata dalin vetëm me ju në grupe

Therapist Reveals 10 Signs Your Crush Wants to Be Just Friends »

Kur dy njerëz janë duke shtypur njëri-tjetrin, atëherë ata duan të kalojnë kohë vetëm. Sidoqoftë, nëse një person ka ngecur në zonën e mikut, atëherë ata do të duan të ulen me grupin. Nëse sugjeroni që ata të dy të qëndrojnë jashtë, a thonë ata automatikisht se do të telefonojnë miqtë tuaj të tjerë?

 

Nuk flirtrojnë me ju

Kur ka tension seksual midis dy personave, flirtimi vjen natyrshëm. Kur një çift po zhvillon ndjenja, ato flirtojnë. Nëse nuk ka komente ose gjeste që ju njoftojnë se ata janë në ju, atëherë është shenjë se ata duan të jenë thjesht miq.

 

Ata nuk shkruajnë ose nuk ju telefonojnë

A jeni vazhdimisht ulur me telefon dhe po prisni një tekst ose telefonatë që do të vijë? A po i shikoni ata në mediat sociale për të parë nëse janë të aktivizuar? Nëse dikush është në ju, atëherë ata do të gjejnë çdo arsye të mundshme për t’ju thirrur ose shkruar ju. Gjithçka ka të bëjë me atë kontakt.

 

Gjithmonë ekziston distanca fizike mes jush

10 Signs A Girl Doesn't Like You - Clear signs she's not interested.

Kur jeni duke u shoqëruar me miqtë tuaj, ata qëndrojnë afër jush apo larg? Nëse ju pëlqen dikush, atëherë dëshironi të jeni pranë tyre. Është diçka magjike në lidhje me larjen kundër tyre ose lidhjen e syve në një dhomë të mbushur me njerëz. Këto shikime dhe lëvizje të para janë gjërat që ndezin pasionin.

 

Ata nuk bëjnë asnjë lëvizje drejt jush

A ia ngul sytë vetëm pak a shumë? A qëndron ajo shumë afër jush? A kanë filluar njerëzit të flasin për ju si çift? Ndoshta këta njerëz shohin diçka që nuk e kupton, ose ke ngecur në një vrimë mendimesh dëshirore.

 

Ata ju prezantojnë si mikun e tyre me të tjerët

Kur ata ju prezantojnë me të tjerët, si ju klasifikojnë? A jeni thjesht miq, apo ata shtojnë mbiemra të tjerë si pala ime “speciale”? Se si ju kategorizojnë do të thotë gjithçka.

 

Miqtë e tij ose të saj mund të mendojnë automatikisht se jeni çift nëse qëndroni shumë afër. Kështu që ata mund të ndiejnë nevojën për të sqaruar situatën te të tjerët. Nëse ata ju prezantojnë si mik me prindërit e tyre ose të afërmit e tjerë, atëherë është shenjë se nuk ka asgjë më shumë se miqësi mes jush.

 

Ata nuk reagojnë ndaj aludimeve tuaja

Nëse ata nuk po lëvizin aq shpejt sa për ju, atëherë provoni të hidhni disa sugjerime. Si reagojnë ata në përparimet tuaja? A vendosin ata një mur dhe injorojnë ato që ke thënë ose bërë, apo a fluturojnë përsëri?

How To Handle A Crush When You're Already Committed | Chatelaine

Kur e vendosni veten dhe ndjenjat tuaja atje për të parë këtë person dhe ata nuk bëjnë asgjë me ta, atëherë e dini që keni ngecur në zonën e mikut. Mos e humbni kohën ose energjinë tuaj për dikë që nuk dëshiron të jetë me ju ose nuk është i disponueshëm emocionalisht.

 

Shpërndaje me dikë që mund ti ndihmojë ky informacion!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *