Ky sekret do t’ju ndihmojë të zvogëloni centimetrat rreth belit tuaj në vetëm 5 minuta në ditë

Tonifikoni glutet tuaja

This Secret Will Help You Reduce Inches Around Your Waist in Just 5 Minutes a Day

Duke përdorur vetëm majat e gishtërinjve, lëvizni nga këmbët e sipërme në vithet me lëvizje rrethore. Gjithmonë përdorni lëvizje lart.

Këmbë të forta

This Secret Will Help You Reduce Inches Around Your Waist in Just 5 Minutes a Day

Me ndihmën e gishtave tuaj të mëdhenj, ushtroni pak presion për të ndjerë shtrirjen në zonën e ijeve. Ajo pikë stimulon çlirimin e toksinave dhe, si rezultat, ju ndihmon të luftoni celulitin.

Thuaji JO gjunjëve të varur

This Secret Will Help You Reduce Inches Around Your Waist in Just 5 Minutes a Day

Mos harroni të punoni edhe me gjunjët pasi ato janë gjithashtu një pjesë e rëndësishme e trupit tuaj. Për tu ndier më mirë, ulu në një karrige. Filloni nga maja e kapakut të gjurit, dhe lëvizni jashtë me goditje të shkurtra. Përdorni lëvizje rrethore për të masazhuar zonën rreth kapakut të gjurit.

Pulpa këmbësh perfekte

This Secret Will Help You Reduce Inches Around Your Waist in Just 5 Minutes a Day
Për të kryer këto ushtrime duhet të shtriheni. Vendosni dy jastëkë nën këmbët  tuaja, dhe tërhiqni njërën këmbë drejt gjoksit tuaj. Në atë pozicion, masazhoni këmbët me të dy duart  fërkoni ato duke përdorur goditje të shkurtra. Përdorni të gjithë gishtërinjtë tuaj dhe vendosni presion mesatar në të fortë, pastaj relaksohuni.

Këmbët delikate

This Secret Will Help You Reduce Inches Around Your Waist in Just 5 Minutes a Day
Mundohuni të formoni një unazë rreth kyçit të këmbës tuaj me të dy duart mbështjellni kyçin e këmbës dhe masazhoni këmbën lart, duke përfshirë edhe kërcellin (zona prapa gjurit). Këmbët tuaja së shpejti do të vlerësojnë këto ndryshime pozitive.

 

Kushtoni vëmendje:
Kaloni të paktën një minutë në secilën zonë. Ju do të vini re ndryshimet më shpejt sesa i imagjinoni, në fillim, do të ndjeni relaksim në të gjithë muskujt tuaj. Më vonë, rezultatet do të bëhen më të dukshme. Nëse miratoni një plan diete të shëndetshëm dhe përfshini shumë lëngje, do të shihni përmirësime shumë më shpejt.

Shpërndaje me dikë që mund ti ndihmojë ky informacion!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *