10 gjërat e famshme që kanë dalur plotësisht nga moda

 

Një fustan i zi i shkurtër

10+ Once Popular Things That Have Become Totally Outdated

Moda nuk qëndron kurrë e qetë, madje edhe sendet klasike mund të humbin rëndësinë e tyre. Për shembull, një fustan i zi i vogël në stilin e Coco Chanel, i cili më parë ishte një nga pjesët themelore të veshjeve, është zëvendësuar me një fustan të vogël të bardhë. Trendi tashmë është zgjedhur nga Jennifer Lopez, Hailey Bieber dhe fashionistet të tjera të famshëme.

 

Getat ngjyrë bezhë

10+ Once Popular Things That Have Become Totally Outdated

Në të kaluarën, getat ngjyrë bezhë që përputheshin me hijen e lëkurës njerëzore ishin një send i pazëvendësueshëm i veshjeve që mund të kombinohej me gjithçka. Por sot, ata e kanë humbur rëndësinë e tyre gjithnjë e më shpesh mund të shohim geta të zeza dhe shumëngjyrëshe në pistë dhe në tapetin e kuq.

 

Orë sportive

10+ Once Popular Things That Have Become Totally Outdated

Më parë, ky aksesor funksional mund të kombinohej me çdo lloj veshjeje, qofshin ato klasike apo atletike. Sidoqoftë, orët më femërore me një rrip të hollë po rifitojnë rëndësinë e tyre sot. Ato mund të plotësojnë një pamje elegante edhe më të mirë se sa një byzylyk elegant.

 

USB flash drive

10+ Once Popular Things That Have Become Totally Outdated

Më parë, disqet flash USB ishin përgjegjëse për shumë funksione të rëndësishme  ato u përdorën për të ruajtur të dhëna, për të transferuar skedarë nga një kompjuter në tjetrin, për të parë filma dhe foto në një ekran televiziv, për të luajtur muzikë duke i lidhur ato me një sistem zanor etj. Por sot, hapësira për ruajtjen e këtyre gjërave , makinat dhe disqet virtuale janë bërë më të rëndësishme.

 

Këpucë baleti

10+ Once Popular Things That Have Become Totally Outdated

Në vitet 2000, çdo grua vishte këpucë baleti me xhinse dhe fustana. Por moda e sotme kërkon pak më shumë larmi. Aktualisht, është e preferueshme të kombinoni një pamje romantike me atlete ose çizme.

Kapelë

10+ Once Popular Things That Have Become Totally Outdated

Në një kohë, kjo  ishte një copë veshje e domosdoshme. Por sot, moda vjeshtë-dimër dikton rregulla të ndryshme të lojës. Aktualisht, kapelet e Robin Hood me një jakë diagonale, janë më në modë.

 

Këpucët ngjyrë bezhë

10+ Once Popular Things That Have Become Totally Outdated

Më parë, këpucët me ngjyrë trupi  mund të shiheshin në faqet e çdo reviste dhe besohej se ishin të mira për çdo veshje. Sidoqoftë, në ditët e sotme, këpucët me ngjyra të kundërta janë të modës, veçanërisht këpucët e kuqe dhe blu.

 

Pllaka qeramike10+ Once Popular Things That Have Become Totally Outdated

Kjo zgjidhje e përditshme e dizajnit për muret e kuzhinës e njohur si pllaka qeramike , e cila ka një disavantazh të konsiderueshëm për hapësirën midis pllakave e cila pastrohet shumë vështirë. Kjo është arsyeja pse në vitet e fundit, pllaka “Skinali”, i cili pastrohet shumë më lehtë, është bërë gjithnjë e më i popullarizuar.

 Një tavolinë kompjuteri

10+ Once Popular Things That Have Become Totally Outdated

Tani më njerëzit preferojnë më shumëlaptopët sesa kompjuterët personal desktop sepse janë më të hollë dhe më të lehtë. Kështu që një tryezë e vogël kafeje do të jetë mjaft e rehatshme për të bërë punë në distancë.

Shpërndaje me dikë që mund ti ndihmojë ky informacion!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *