Një artist nga Australia krijon tatuazhe që shkëlqejnë në prani të dritës

Në këtë ditë dhe kohë, kur tatuazhet mund të marrin të gjitha format, ngjyrat dhe madhësitë, është e vështirë të bësh një përshtypje të mirë tek një adhurues i tatuazheve.

Por Tukoi Oya, një artist tatuazhesh nga Australia, fjalë për fjalë i bën klientët e saj të shkëlqejnë.

1.
An Artist From Australia Makes Glowing Tattoos That Come Alive in UV Light and Look Like Magic

2.
An Artist From Australia Makes Glowing Tattoos That Come Alive in UV Light and Look Like Magic

Këto tatuazhe janë bërë në të njëjtën mënyrë si të gjitha tatuazhet e zakonshme, por bojërat UV, të cilat nuk shfaqen gjatë ditës, fillojnë të ndizen nën dritën ultraviolet dhe të tregojnë tregimet më interesante.

3.
An Artist From Australia Makes Glowing Tattoos That Come Alive in UV Light and Look Like Magic

4.
An Artist From Australia Makes Glowing Tattoos That Come Alive in UV Light and Look Like Magic

5.
An Artist From Australia Makes Glowing Tattoos That Come Alive in UV Light and Look Like Magic

6.
An Artist From Australia Makes Glowing Tattoos That Come Alive in UV Light and Look Like Magic

7.
An Artist From Australia Makes Glowing Tattoos That Come Alive in UV Light and Look Like Magic

8.
An Artist From Australia Makes Glowing Tattoos That Come Alive in UV Light and Look Like Magic

Ne nuk mund t’i heqim sytë nga këto tatuazhe të mahnitshme nga Tukoi Oya, prandaj po ju sjellim edhe të tjera më poshtë këtij rreshti.

9.
An Artist From Australia Makes Glowing Tattoos That Come Alive in UV Light and Look Like Magic

10.
An Artist From Australia Makes Glowing Tattoos That Come Alive in UV Light and Look Like Magic

11.
An Artist From Australia Makes Glowing Tattoos That Come Alive in UV Light and Look Like Magic

12.
An Artist From Australia Makes Glowing Tattoos That Come Alive in UV Light and Look Like Magic

13.
An Artist From Australia Makes Glowing Tattoos That Come Alive in UV Light and Look Like Magic

A keni parë ndonjëherë një tatuazh të ndritshëm? Ne do të jemi mirënjohës nëse do të na tregonit fotot në komente!
Shpërndaje këtë me një merakli të tatuazheve.

Leave a Reply