Gjeni objektet e fshehura në këto 15 figura

Ne “Ndryshe” ju  kemi sjellur 15 sfida vizuale për të provuar fuqitë tuaja të vëzhgimit.

Vëmendje: Në fund të artikullit i keni fotot që tregojnë objektet e fshehura.

 1. Gjeni zogunn midis gjetheve

 1. Gjeni ujkun midis deleve.

 

 1. Është një arush midis këtyre majmunëve.

 

 1. Gjeni zemrën midis këtyre luleve.

 

 1. Është një mace midis këtyre ninjave.

 1. Gjeni fluturën në mesin e këtyre papagallëve.

 

 1. Gjeni qenin që nuk ka njolla midis këtyre Dalmatëve.

 1. Ka një gjarpër midis këtyre bananeve.

 1. Gjeni 2 umbrellat identike.

 

 1. Gjeni hajdutin në këtë festë.

 1. Gjeni kukullën që nuk ka sy për butona.

 1. Ka një hardhuc midis këtyre gjetheve.

 1. Gjeni zare midis minjve dhe djathit.

 

 1. A mund të gjeni biberonin e bebes?

 1. Gjeni pandat midis këtyre racave.

Përgjigjiet e sakta”

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Sa kohë ju desh të gjeni objektet e fshehura? Sa keni gjetur në total?

Leave a Reply