6 shenja që një person ju pëlqen edhe nëse nuk mendoni kështu

 

 

  1. Nëse një person përpiqet të heqë të gjitha objektet që ndodhen fizikisht midis 2 prej jush, ata ju pëlqejnë juve.

9 Signs a Person Likes You Even If You Don’t Think So

Kur komunikojmë me një person që na pëlqen, përpiqemi të heqim të gjitha pengesat fizike midis nesh. Dhe funksionon anasjelltas. Në këtë rast, barriera mund të nënkuptojë objekte të ndryshme si turi, pjata, çanta dhe jastëkë.

 

  1. Hapësira personale është e shenjtë për çdo person. Dhe njerëzit që na afrohen, duan të pëlqehen nga ne.

Në mënyrë të pavetëdijshme, njerëzit duan të jenë fizikisht më afër njerëzve që u pëlqen dhe të mbajnë distancën e tyre nga ata që nuk i pëlqejnë. Ky model i sjelljes është i lidhur me dëshirën për të mbrojtur territorin tonë personal nga “grabitqarët”, e cila ishte e zakonshme për njerëzit në agimin e kohës.

Shenjat si animi i kokës drejt personit ose lëvizja e trupit për tu përballur me të tregojnë se ky person nuk është indiferent ndaj personit me të cilin po bisedoni.

  1. Kur jeni duke biseduar me dikë, shikoni në këmbët e këtij personi. Drejtimi që ata tregojnë mund të zbulojë shumë.

9 Signs a Person Likes You Even If You Don’t Think So

Një nga shenjat e sigurta, kur bëhet fjalë për gjuhën e trupit, është drejtimi që tregojnë këmbët. Nëse një person është duke biseduar me dikë tjetër, por këmbët e tij janë drejtuar nga ju, ata nënndërgjegjeshëm duan të tërheqin vëmendjen tuaj. Është interesante që kjo shenjë zakonisht shfaqet së pari  në fillim një person lëviz këmbët e tij drejt personit që i pëlqen, dhe vetëm atëherë ata tregojnë të gjitha shenjat e tjera të simpatisë.

 

  1. Vetullat e ngritura nuk tregojnë vetëm befasi.

Kur përshëndetni një person që ju pëlqen, ata padashur ngrenë vetullat. Sa më shumë që ju pëlqejnë ju, aq më të dukshme do të jenë vetullat e ngritura. Por ky gjest vështirë se është i perceptueshëm dhe mund të neglizhohet lehtë.

 

  1. Nëse dikush afër jush ulet ose qëndron ndërsa mban shpinën në mënyrë të ekzagjeruar drejt, ky person mund të përpiqet të tërheqë vëmendjen tuaj.

9 Signs a Person Likes You Even If You Don’t Think So

Kur burrat flasin me një grua që u pëlqen, ata kanë tendencë që në mënyrë të pavetëdijshme të mbajnë shpinën drejt ose madje edhe të anojnë pak shpinën. Në këtë mënyrë, një person i tregon të gjitha tiparet e tyre të forta dhe bëhet pak më i gjatë. Por në shikim të parë, mund të duket sikur ata po përpiqen të distancohen nga ju.

 

 

  1. Kur dikush ju bën komplimente të pasinqerta, kushtojini vëmendje këtij personi.

Shumë njerëz nuk paguajnë komplimente për njerëzit që i pëlqejnë për një arsye të thjeshtë: Ata mendojnë se ju jeni aq perfekt sa nuk kanë nevojë t’ju ​​kujtojnë për këtë.

Por kur ju bëjnë një kompliment, ndihet i detyruar dhe madje i pasinqertë për të njëjtën arsye. Një person mendon se ju e dini që dukeni mirë, kështu që ata ndihen jo rehat dhe përfundojnë duke thënë të gjitha llojet e pakuptimta.

 

Shpërndaje me dikë që mund ti ndihmojë ky informacion!

Leave a Reply