Disa mesazhe që forcojnë marrëdhënien tuaj

 

“Ti më bën një person më të mirë. Unë e dua atë që jam kur jam, me ju”

20 Text Messages to Send to Strengthen Your Relationship | 6 Min. Read

Kalimi i kohës me personin e duhur mund t’ju ​​bëjë të përpiqeni të jeni më të mirë. Pa e kuptuar as vetë, ju do të jeni personi që dëshironi të jeni kur të jeni me ta. Lëreni tjetrin tuaj të rëndësishëm ta dijë këtë, dhe ju mund të zbuloni se ata ndjehen të njëjtën gjë për ju.

 

“U zgjova duke menduar se do të ishte një ditë e keqe, por pastaj kujtova se do të të shoh më vonë. Mezi po e pres  atë moment”

Të kontaktoni me dikë që doni është mënyra më e mirë për ta bërë një ditë të keqe më të mirë. Të menduarit për të kaluar kohë me ta më vonë do ta bëjë atë edhe më mirë. Nëse i lejoni ta dinë këtë, ata do të ndjehen të qetë dhe të ngazëllyer edhe kur do t’ju shohin.

 

 

“Unë akoma kam flutura kur mendoj për ty. Ti je në mendjen time tërë ditën, dhe unë jam aq mirënjohës që je e imja”

Love Touching Messages To Strengthen Your Relationship - Love Catalogue

Nëse i bëni të ditur partnerit tuaj se akoma keni flutura kur  mendoni rreth tyre, ato do të jenë edhe më të lumtur. Meqenëse këto ndjenja kanë tendencë të konsumohen, ata do të vlerësojnë duke ditur që ju akoma ndiheni të ngazëllyer për të qenë me ta.

 

 

“Ndihem si në shtëpi kur jam me ty dhe tani, më mungon shtëpia. Mezi pres të përqafohem dhe të kalojmë ca kohë së bashku”

Kur ndiheni si në shtëpi me dikë, e dini që keni gjetur diçka të veçantë. Ata do ta dinë gjithashtu, për sa kohë që ju i komunikoni ato ndjenja me ta. Është një tekst i ëmbël dhe romantik për të dërguar, dhe ata gjithashtu do të presin me padurim kohën së bashku.

 

 

“Unë kurrë nuk e dija se mund të dua dikë aq shumë sa të dua ty. Faleminderit që erdhe në jetën time dhe zgjodhët të qëndroni këtu. Ju keni kaq shumë kuptim për mua”

Ata që nuk kanë gjetur personin e duhur mund të mos e kuptojnë se sa e fortë do të jetë ajo dashuri. Sapo ta dini, sigurohuni që ta mbani pranë atë person. Njoftojini se jeni mirënjohës për kohën tuaj së bashku dhe tregojini sa të veçantë janë.

 

 

“Nuk mund të ndaloj së menduari për buzëqeshjen tënde, dhe atë shikim që shikon në sytë e mi. Jam i mrekulluar nga ti dhe e kaloj tërë kohën duke pritur të të shoh”

19 Best Tips to Make a Long Distance Relationship Last

Kjo do të vë në dukje e gjërave që doni për partnerin tuaj është e sigurt se do të forcojë marrëdhënien tuaj. Ata do të mësojnë t’i duan ato gjëra për veten e tyre gjithashtu, nëse e dinë që ju i bëni. Asnjëherë mos e nënvlerësoni fuqinë e lajkave me dikë që doni.

 

“Unë dua të di gjithçka që mund të di për ty. Të gjitha sekretet, mendimet dhe kujtimet e tua. Kryesisht dua të dëgjoj zërin tënd ndërsa sytë e tu ndriçojnë kur ti tregon ato sekrete”.

Të duash të njohësh sekretet më të thella të dikujt do të thotë që dëshiron një marrëdhënie më të fortë. Ju me siguri e keni kuptuar tashmë, dhe partneri juaj do ta njohë atë pasi të marrë këtë tekst. Kjo do t’u japë atyre një ndjenjë të mirë gjatë gjithë ditës dhe ata do të presin me padurim ta ndajnë.

Ata do të dëshirojnë që ju të ndani sekretet, kujtimet dhe mendimet tuaja gjithashtu. Kjo do t’ju japë një lidhje më të fortë dhe do t’i sjellë më shumë kuptim marrëdhënies.

 

“Kam menduar për ty tërë ditën. A mund të të shoh sonte?

Njoftimi i partnerit tuaj se keni menduar për ta do t’i bëjë ata të ngazëllyer dhe të lumtur. Pastaj, duke i lënë të kuptojnë se ju shpresoni t’i shihni ato ditë do ta bëjë atë edhe më mirë. Ata do të jenë të ngazëllyer për të bërë plane dhe të kalojnë pjesën tjetër të ditës duke e pritur me padurim.

 

“Për shkakun tënd, jeta ime është e mahnitshme. Jam shumë krenar për gjithçka që ke arritur dhe jam mirënjohës për atë që bën. Do të mbështes gjithçka që do të bësh në të ardhmen, sepse dua të jem aty për të gjitha .Unë të dua”

New Couples Deal With Life During Coronavirus Lockdown - InsideHook

 

Gjithmonë tregoni të dashurit tuaj kur jeni krenar për ta. Ata do të shohin që ju jeni mbështetës dhe i kujdesshëm. Plus, nëse i njoftoni se jeni edhe mirënjohës, ata do të ndihen edhe më mirë për marrëdhënien.

Duke u thënë atyre se mezi pret të jesh pranë tyre në të ardhmen, ata do të dinë që ju jeni të interesuar vërtet. Kjo do t’i ndihmojë ata të hapen para jush, duke siguruar forcimin e marrëdhënies tuaj.

 

“Nuk mund të qëndroj larg teje. Jeta ime duket e përsosur kur je pranë”

Kur nuk mund të qëndroni larg dikujt dhe jeni të lumtur që jeni aty, tregojini atyre. Njoftimi i të dashurit tuaj  se sa të veçantë janë për ju do të thellojë marrëdhënien që keni. Mos i mbani kurrë këto ndjenja për veten tuaj nëse doni të shihni se marrëdhënia rritet.

 

Shpërndaje me dikë që mund ti ndihmojë ky informacion!

Leave a Reply