Sipas hulumtimit, çiftet humbin peshë më mirë së bashku

Ju do t’i mësoni fëmijët tuaj për zakone të shëndetshme dhe punën në ekip

Instead of nagging your spouse to lose weight, try going on a diet yourself  - Los Angeles Times

Fëmijët janë mbresëlënës. Edhe nëse ata nuk thonë asgjë, ata po shikojnë çdo lëvizje tuaj dhe po mësojnë prej tyre. Nëse ata ju shohin ju dhe partnerin tuaj duke punuar së bashku për të arritur një qëllim të përbashkët, ata do të kuptojnë konceptin e punës në ekip, i cili do t’i ndihmojë ata në shkollë dhe në jetë.

Kur çiftet humbin peshë së bashku, ata u tregojnë fëmijëve të tyre se të jetosh një mënyrë jetese të shëndetshme është normale.

 

Marrëdhënia juaj do të qëndrojë e fortë

Imagjinoni sa e vështirë do të ishte që një person në marrëdhënie të kalonte një transformim për të mirë, por personi tjetër thjesht vendos që të mos jetë i shëndetshëm. Ju mund ta doni njëri-tjetrin.

How to lose weight: Couple loses 215 pounds with diet and exercise

Por përfundimisht, ndryshimet në zgjedhjet e mënyrës së jetesës mund të krijojnë një pykë midis jush. Për të mos ndodhur kjo, të dy duhet të humbni peshë së bashku nëse një person nuk është tashmë në peshën e tij ideale.

 

Ju mund të shihni se nga çfarë jeni bërë të dy

How to lose weight, according to personal trainers

Mund të jetë shpërblyese të shikoni udhëtimin tuaj të humbjes së peshës me partnerin tuaj në një frymë konkurruese. Sigurisht, nuk doni të jeni tepër konkurrues, por studimet kanë treguar se pak konkurrencë e mban pasionin në një marrëdhënie.

 

Do të kaloni kohë cilësore së bashku

Couples who try to shape up together have better odds of success - Los  Angeles Times

Çdo kohë cilësore që mund të merrni me partnerin tuaj është një bekim, veçanërisht këto ditë kur njerëzit janë gjithmonë kaq të zënë. Arritja e një qëllimi si humbja e peshës, plus të gjitha momentet gjatë rrugës, çojnë në kujtime që do të zgjasin një jetë. Do të jeni shumë më afër partnerit tuaj kur ndani diçka kaq domethënëse në jetën tuaj.

 

Shpërndaje me dikë që mund ti ndihmojë ky informacion!