6 arsye për tu hapur me kujdes kur takoni dikë

Disa njerëz nuk kanë motive të mira

10 Signs of Chemistry Between Two People »

Ndërsa disa njerëz mund të dëshirojnë të jenë miqtë tuaj, jo të gjithë kanë interesat tuaja më të mira në zemër. Po sikur një person që sapo keni takuar dhe duket shumë mikpritës dëshiron të marrë informacione për ish-in tuaj për t’i përdorur kundër jush ?

 

Ju mund të përdoreni

A keni dëgjuar ndonjëherë njerëz me para të thonë se duan që njerëzit t’i pëlqejnë, jo atë që mund të bëjnë për ta? Ndoshta keni para, ose mbani një pozitë prestigjioze. Kushdo i ri në jetën tuaj mund të mos jetë aty për arsyet e duhura.

How to Help People With Social Anxiety Feel Comfortable

Ju duhet të hapeni me kujdes kur është dikush që e di që keni autoritet ose ndikim, dhe ata duan ta përdorin atë në avantazhin e tyre. Ata mund të përdorin fjalë aq të ëmbla sa mjalti dhe të shtiren si miqtë e tu më të mirë. Fakti i trishtuar është se ata janë aty vetëm për të parë se çfarë mund të marrin nga ju.

 

Ju e vendosni veten në një pozitë të prekshme

Category: Blog | Versium

Askush nuk pëlqen të jetë i prekshëm dhe i ekspozuar. Edhe nëse një miqësi fillon në këmbën e djathtë, po sikur gjërat të acarohen më vonë? Çdo gjë që keni thënë mund të përdoret kundër jush.

 

 

Vetë-zbulimi mund t’i largojë të tjerët larg

Po sikur të keni një të kaluar që nuk është më e mira? Askush nuk eshte perfekt. Ju mund të keni një divorc, afera, abuzim të drogës në të kaluarën, falimentim dhe të gjitha llojet e gjërave që keni trajtuar në jetë. Çfarë mund të ndodhë nëse nuk hapeni me kujdes?

20 most common interview questions (and how to answer them) | Totaljobs

A mund t’i frikësoni të tjerët? Çfarë do të ndodhte me një mik të ri nëse do të mësonin sekretet tuaja më të thella të errëta? A do të dëshironin akoma të ishin miq me ty?

 

Duhet kohë për të ndërtuar besimin

Body Language: What It Is and How to Read It

Duhen muaj apo edhe vite për të ndërtuar llojin e marrëdhënieve që zgjasin gjithë jetën. Mos jini aq të etur për tu zhytur drejt në një miqësi. Pavarësisht nëse po dilni me dikë të ri ose keni një shoqe të ngushtë  të re për t’u shoqëruar, jini të kujdesshëm dhe lejojini vetes kohë për të krijuar besim.

 

Nëse jeni lënduar më parë, mos u tërhiqni shpejt

A jeni lënduar në marrëdhëniet e mëparshme? Pse njerëzit ndahen me një të dashur pastaj  martohen gjashtë muaj më vonë? Marrëdhëniet e kthyera rrallë funksionojnë.

How to Start a Restaurant

Zemra dhe emocionet tuaja janë gjithandej kur keni humbur dikë afër dhe të dashur për ju. Meqenëse nga pikëpamja juaj e ndjeshme emocionale, mbetet e arsyeshme që kërkoni të kapni dikë tjetër. Kur bëhet fjalë për çështjet e zemrës, mos u tërhiqni shumë shpejt, ose mund të shkaktojë probleme të rëndësishme

 

Shpërndaje me dikë që mund ti ndihmojë ky informacion!