Disa sjellje që zbulojnë se dikush ka tiparet e një tradhëtari

Bukuria e tyre pikon si mjaltë

betray you

A keni parë ndonjëherë që dikush të veprojë shumë bukur? Edhe nëse ky person është tashmë mjaft miqësor, dikush që është tepër i mirë është i rremë. Nëse ata po përpiqen t’ju mashtrojnë ose të përfitojnë nga mirësia juaj, atëherë ata mund të jenë aq të ëmbël sa fjalët e tyre po pikojnë si mjaltë.

 

Ata veprojnë jashtë karakterit

Ju jeni mësuar me mënyrën se si vepron ky person, por sigurisht që nuk po veprojnë si ata vetë. Ju mund të vini re shenja delikate që diçka nuk shkon mirë, por ato nuk janë të mjaftueshme për të dërguar ende ndonjë flamur të kuq.

 

Ata ju bllokojnë nga mediat e tyre sociale

Vini re që nuk i shihni postimet e tyre në rrjetet sociale. Ju shkoni në faqen e tyre vetëm për të zbuluar se ata nuk ju kanë miqësuar. Nuk kishte asnjë fjalë të shkëmbyer dhe asgjë që do të tregonte një çështje, megjithatë ata ju bllokuan nga llogaritë e tyre në rrjetet sociale.

 

Duke ruajtur telefonin e tyre dhe duke dërguar sms fshehurazi

10 Behaviors People Display When They're Truly In Love

Kur një i dashur do t’ju tradhtojë, mënyra më e lehtë për ta bërë këtë është të ruani telefonin e tyre me jetën e tyre. Ata gjithmonë rastësisht në tavolinat e kafesë ose banakët, do ta marrin telefonin kudo që të shkojnë.

 

Ata të gënjejnë ty

Ju i keni kapur në disa gënjeshtra dhe secili po përpiqet të mbulojë një histori tjetër. Çfarë po ndodh me këtë person që i besonit dikur?

 

Ata ju përjashtojnë nga planet e tyre

 

What to Do When You're Left Out - Etiquette - Being Excluded

Nuk ka asgjë më të keqe sesa të ndihesh i përjashtuar ose sikur nuk i përkisni njw grupi. Asgjë nuk është më e keqe se ajo ndjenjë për tu veçuar, përveç kur jeni më i moshuar dhe gjendeni në të njëjtën gjendje të vështirë.

Shpërndaje me dikë që mund ti ndihmojë ky informacion!