Psikologjia shpjegon pse mjekrat mund t’i bëjnë burrat të ndjehen tërheqës

Gratë duket se tërhiqen më shumë nga burrat me mjekër

feel attractive

Shumë studime kanë treguar se gratë pëlqejnë më shumë burra me mjekër. Burrat mund të ndihen më mashkullorë dhe më të fuqishëm me mjekër, por edhe gratë i shohin ato në këtë mënyrë. Një mjekër është pothuajse si zëvendësimi i përsosur për një linjë marrjeje.

 

Një mjekër mund të maskojë tipare që një burrë nuk i pëlqen tek vetja

Women are more attracted to men with beards, study reveals

Për burrat, flokët e fytyrës mund të jenë ajo që është përbërja për një grua. Mund të përdoret për të fshehur gjëra të tilla si puçrrat, shenjat, faqet topolake, ndryshimet e ngjyrave ose çdo gjë tjetër që një burrë nuk i pëlqen në lëkurën e tij. Ata mund të shkojnë aq larg sa lidhin mjekrat e tyre me djegiet anësore për mbulimin përfundimtar.

 

Në disa fe, prerja e mjekrës është mëkat

 Theology of hair: How many world religions see it as sacred part of  identity - mlive.com

Në fillim, mund të mos duket se feja ka të bëjë me një njeri që ndihet tërheqës, por nëse keni nevojë për prova, thjesht merrni pjesë në ndonjë shërbim kishtar në botë. Burrat fetarë janë disa nga burrat më të sigurt që do të takoni. Shpirtërorja e tyre i lartëson në një mënyrë që lejon që gjërat të hapen pa ndikuar në vetëvlerësimin e tyre. Ata e vendosin atë në duart e cilësdo fuqi më të lartë në të cilën ata besojnë dhe largohen me besimin e mbretërve.

 

 

Burrat me mjekër shpesh konsiderohen më të aftë, veçanërisht si kryefamiljari.

5 Reasons Bald Men Need a Beard + Top Bald with Beard Styles 

Ky koncept është thjesht një opinion dhe nuk është domosdoshmërisht i vërtetë. Flokët e fytyrës nuk e bëjnë dikë një burrë më të mirë se një burrë të rruajtur të pastër. Sidoqoftë, perceptimi shpesh është gjithçka kur bëhet fjalë për situata të caktuara. Dy shembuj janë kur një burrë po kërkon një punë ose kur një grua po kërkon dikë me të cilin të vendoset.

 

Shpërndaje me dikë që mund ti ndihmojë ky informacion!