Si të hiqni manikyrin e thonjve në kushte shtëpiake

Detergjent enësh dhe kripë

How to Remove Gel Nail Polish at Home

Çfarë ju duhet:

 

 • Detergjent enësh
 • Kripë
 • Një shkop portokalli
 • Një tas qelqi ose qeramike

Si ta bëni: Hidhni pak ujë të ngrohtë në një tas, shtoni disa pika detergjent enësh dhe 1 lugë kripë. Përziejeni së bashku. Vendosni duart në tas për 15-20 minuta. Përdorni shkopin portokalli për të hequr manikyrin. Përsëriteni procedurën nëse është e nevojshme.

 

Peceta për heqjen e gellut

How to Remove Gel Nail Polish at Home

Cfare ju nevojitet:

 

 • Një shkop portokalli
 • Një skedar gozhdë
 • Vazelinë ose krem

 

Si ta bëni: Përdorni një skedar gozhdë për të hequr shtresën e sipërme të gellit. Vendosni vazelinë në lëkurën rreth gozhdës. Merrni qesen me pecetat heqëse brenda dhe vendosni njërën në gisht. Bëni të njëjtën gjë me të gjitha thonjtë tuaj të tjerë dhe prisni për 15 minuta.

 

Pecet pambuku dhe diçka që përmban aceton

Çfarë ju duhet:

How to Remove Gel Nail Polish at Home

 • Pastrues i thonjve me aceton
 • Pëlhura pambuku
 • Lëmsh pëlhure
 • Një skedar gozhdë
 • Vazelinë ose krem

 

Një produkt që përmban aceton pa petë

How to Remove Gel Nail Polish at Home

Çfarë ju duhet:

 

 • Një produkt me aceton
 • Një shkop portokalli
 • 2 tasa me madhësi të ndryshme (qelqi ose qeramika)
 • Një skedar gozhdë
 • Vazelinë ose krem ​​dhe krem ​​hidratues

Si ta bëni: Hidhni ujë të nxehtë në një tas të madh dhe vendosni një tas më të vogël në ujë dhe mbusheni me aceton. Shkoni rreth gozhdës me një skedar gozhdë. Vendosni vazelinë në duar dhe vendosini në produktin aceton për 10-15 minuta. Pastaj, përdorni një shkop portokalli për të hequr manikyrin. Pas kësaj, vendosni shumë krem ​​hidratues në duar.

 

Shpërndaje me dikë që mund ti ndihmojë ky informacion!