Psikologjia shpjegon pse njerëzit ëndërrojnë sikurse i bien dhëmbët

Pse ëndërroni kinse dhëmbët ju bien?

Psychology Explains Why People Dream of Teeth Falling Out | 5 Min. Read

Ndonjëherë, ëndrrat tuaja luhen në një sekuencë logjike që rivendos ngjarjet e ditës ose diçka në të kaluarën. Sidoqoftë, shumica e ëndrrave nuk kanë shumë kuptim dhe mund të përdorin simbole qesharake ose shqetësuese. Nëse një ëndërr është një ogur ose ka kuptim është plotësisht subjektive.

 

A është ky një skenar i njohur i ëndrrave? Ju shikoni në pasqyrë dhe vini re tmerrin tuaj se të gjithë dhëmbët tuaj ishin zhdukur? Apo ndoshta keni ëndërruar që prekni një dhëmb të lënduar dhe ata fillojnë të bien njëri pas tjetrit. Të kesh një ëndërr se bien dhëmbët është një temë e zakonshme, pavarësisht nga mosha, gjinia, raca apo kultura.

 

Jo vetëm që është e zakonshme një ëndërr e dhëmbëve që bien, por ajo zakonisht do të përsëritet gjatë gjithë jetës së ëndërruesit. Nëse e keni pasur këtë ëndërr pa dhëmbë për pjesën më të madhe të jetës tuaj, mund të duket qesharake ose tmerruese. A mendoni ndonjëherë nëse është një shenjë që po humb dhëmbët tuaj, apo ka një kuptim më të thellë?

 

Gjuha simbolike e trurit

Teeth Falling Out Dream - Interpret Your Teeth Falling Out Dream

Para se të nxitoni në një furi tek dentisti juaj i familjes, kuptoni se simbolet e zakonshme të botës së ëndrrave nuk mund të merren gjithmonë fjalë për fjalë. Vetëm se në ëndërr ju bien dhëmbët nuk do të thotë se do të ndodhë. Mund të mos ketë fare lidhje me të bardhët tuaj margaritarë.

 

Mos harroni se truri juaj shpesh përdor simbole të njohura për të pasqyruar atë që është thellësisht e vendosur në psikikën tuaj. Interpretimet e ëndrrave mund të jenë aq subjektive sa të shohësh modele në re. Simbolologjia mund të jetë domethënëse për një mund të mos jetë e saktë për një person tjetër.

 

Shpërndaje me dikë që mund ti ndihmojë ky informacion!