10 Gjëra të dobishme për të mësuar tani që mund të ndryshojnë jetën tuaj

-Parimi dhe kohëzgjatja: Njerëzit kryesisht kujtojnë gjërat e para dhe të fundit që ndodhën, mezi të mesmen.
Kur planifikoni një intervistë, pyesni punëdhënësin kohëzgjatjet që bëjnë intervistat dhe përpiquni të jeni e para ose e fundit.

-Nëse punoni në një bar ose në shërbimin e klientit të çdo lloji, vendosni një pasqyrë pas jush në banak.
Në këtë mënyrë, klientët e zemëruar që ju afrohen juve do të duhet ta shohin veten në pasqyrë pas jush dhe mundësia që ata të sillen në mënyrë joracionale do të ulen ndjeshëm.

-Sapo të bëni një fushë shitje, mos thoni asgjë tjetër.
Kjo funksionon në shitje, por mund të aplikohet edhe në mënyra të tjera.

-Nëse i bëni dikujt një pyetje dhe ata vetëm pjesërisht përgjigjen, vetëm prisni.
Nëse qëndroni të heshtur dhe mbani kontakte me sy, ata zakonisht do të vazhdojnë të flasin.

-Përtyp çamçakëz kur po i afroheni një situate që do t’ju bëjë nervoz.
Kur hamë, truri ynë i thotë vetes, “Unë nuk do të haja po të kisha rrezik. Kështu që unë nuk jam në rrezik. ” Kjo më ka ndihmuar të qëndroj e qetë.

When ADHD Leads to Lack of Motivation: How to Get It Done

-Njerëzit do të kujtojnë gjithmonë se si i keni bërë ata të ndjehen, jo ato që keni thënë.

Gjithashtu, shumica e njerëzve u pëlqen të flasin vetë, kështu që bëni shumë pyetje rreth tyre.

-Kur po mësoni diçka të re, mësojani atë një shoku. Lërini që t’ju bëjnë pyetje në lidhje me të.
Nëse jeni në gjendje të mësoni diçka mirë, do të jeni të sigurt që e keni kuptuar shumë mirë.

-Nëse e bëni veten të jeni vërtet të lumtur dhe të entuziazmuar kur shihni njerëz të tjerë, ata do të reagojnë njësoj ndaj jush.
Jo gjithmonë ndodh herën e parë, por patjetër që do të ndodhë herën tjetër.

-Efektet fizike të stresit ritmi i frymëmarrjes dhe rrahjet e zemrës janë pothuajse identike me efektet fizike të guximit.
Kur ndiheni të stresuar në çdo situatë, rifilloni menjëherë: Trupi juaj po përgatitet të jetë i guximshëm, NUK jeni i stresuar.

200 Not-Boring Questions To Connect And Get To Know Someone Better
-Kushtojini vëmendje këmbëve të njerëzve.
Nëse i afroheni dy personave në mes të një bisede, dhe ata vetëm i kthen këmbët anash dhe jopara jush, ata nuk duan që ju të bashkoheni në bisedë.
Në mënyrë të ngjashme, nëse jeni në një bisedë me një bashkëpunëtor për të cilin mendoni se po ju kushton vëmendje dhe pëlhura e tyre është kthyer drejt jush, por këmbët e tyre po përballen në një drejtim tjetër, ata dëshirojnë që biseda të përfundojë.

Shpërndaje me dikë që mund ti ndihmojë ky infromacion!