Një fotograf turk shkrepi reagimet e grave menjëherë pasi i komplimentoi ato

Në vitin 2016, fotografi turk Mehmet Genç,  ndau foto të grave autoktone nga çdo vend që ai vizitoi. Shumica e jetës së këtyre grave sillet rreth punës së palodhur dhe fotografi zbuloi se shikimet e tyre ishin shpesh të trishtuara. Kështu që ai gjeti një truk të shkëlqyeshëm për t’i bërë ata të buzëqeshnin:

1.Margarita po shiste fruta në një treg rrugësh në Otavalo, Ekuador. Për shkak se ajo nuk do të buzëqeshte, Mehmet Genç tha, Ti je e bukur, dhe madje arriti ta bënte atë të qeshte.
A Turkish Photographer Captured the Honest Reactions of 17 Women to the Phrase, “You Are Beautiful”

2.Në rajonin malor të Sierra Nevada, Kolumbi, fotografi takoi një grua vendase të ndrojtur.

3.Mathilda është Guatemalë. Kur Mehmet Genç i kërkoi leje për ta fotografuar, ajo i kërkoi që të mos e bënte të qeshte.
A Turkish Photographer Captured the Honest Reactions of 17 Women to the Phrase, “You Are Beautiful”

4.Maria Dolores ishte 70 vjeç kur u bënë këto foto. Fotografi nuk mund ta bënte të buzëqeshte. Kështu që me ndihmën e një përkthyesi, ai kaloi në fjalët e tij magjike.
A Turkish Photographer Captured the Honest Reactions of 17 Women to the Phrase, “You Are Beautiful”

5.Në qytetin e Nazaretit në Kolumbi, Mehmet Genç takoi gruan vendase Wayuu, Evangelina. Në atë kohë ajo ishte 100 vjeç.
A Turkish Photographer Captured the Honest Reactions of 17 Women to the Phrase, “You Are Beautiful”

6. Në Cabo de la Vela, Kolumbi, koha është jashtëzakonisht e nxehtë. Për të mbrojtur veten nga dielli, kjo grua, e quajtur Juliana, vendos një maskë lëkure. Pasi bëri disa fotografi, fotografi i tha asaj sa e bukur ishte, dhe ajo tregoi një buzëqeshje të ndritshme.

7. Altena ishte 88 vjeç kur u bënë këto foto. Ajo jeton në Atalaia do Norte, në rajonin Amazon të Brazilit. Komplimentet e fotografit bënë një ndryshim.
A Turkish Photographer Captured the Honest Reactions of 17 Women to the Phrase, “You Are Beautiful”

8.Në fshatin Santa Maria de Jesus në Guatemalë, Mehmet Genç takoi një shitës kikirikësh. Ai i kërkoi asaj të buzëqeshte për kamerën, por kur ajo nuk e bëri, ai tha, “Ti je aq e bukur sa një fëmijë”, dhe e bëri foton e saj.
A Turkish Photographer Captured the Honest Reactions of 17 Women to the Phrase, “You Are Beautiful”

9.Kur fotografi e pyeti nëse mund të bënte disa fotografi të saj, Maria Ignesia, nga Guamote, Ekuador, shkoi të vishte kapelën e saj të re. Imazhi i dytë është rezultat i fjalëve: “ju jeni e bukur”.
A Turkish Photographer Captured the Honest Reactions of 17 Women to the Phrase, “You Are Beautiful”

10.Ajo është një shitëse në rrugë nga Otavalo, Ekuador. Fotografi i kërkoi leje për ta fotografuar. Pastaj ai i tha asaj fjalët e sakta për ta bërë atë të buzëqeshë.
A Turkish Photographer Captured the Honest Reactions of 17 Women to the Phrase, “You Are Beautiful”

Shpërndaje me dikë që i duhet pozitivitet gjatë ditës.