Riktheni energjinë mendore me këto 15 thënie

Me fuqinë pozitive është e mundur të largohesh nga një botëkuptim negativ dhe drejt një mënyre më të balancuar të jetës. Mund të duket e çuditshme, por pesë minuta çdo ditë janë të gjitha që duhet të rivendosni qëndrimin tuaj dhe t’ju ndihmojnë të ecni përpara me forcë dhe guxim. Kur të gjeni një pohim pozitiv kuptimplotë, përsërisni atë në të njëjtën kohë çdo ditë.

Me kalimin e kohës, mendimet pozitive bëhen zakon.

1. “Gjithmonë do të gjej një rrugë dhe një rrugë gjithmonë do të gjejë mua.”
Charles F. Glassman,

Image result for power

Përdoreni këtë nëse shpesh ndjeheni të bllokuar në jetën tuaj. Kujtojani vetes që keni fuqinë për të gjetur rrugën tuaj nëpërmjet ndonjë situate të vështirë.

2. “Gjithcka eshte mire. Gjithçka po punon për të mirën time më të lartë. Nga kjo situatë do të vijë vetëm e mira. Unë jam i sigurt “.
Louise L. Hay

Kjo është një fjali ngushëlluese që do t’ju sjellë paqe. Kjo na kujton ta shohim pamjen e plotë të jetës sonë.

3. “Unë jam një pjesë e çmuar e universit.”

Kjo fjali ndihmon njerëzit që ndihen të parëndësishëm.

4. “Ju jeni vetëm aq i dobët sa ju lejoni të bëheni, dhe ju jeni vetëm aq i fortë sa ju lejoni veten të jeni.”
Daniel Hansen

Reflektoni në këtë pohim nëse kërkoni për fuqinë e forcës personale në jetën tuaj.

5. “Unë zgjedh për të nderuar, dashuruar dhe respektuar veten time. Unë kam fuqinë brenda për të vendosur se çfarë dua dhe si dua të jetoj “.
Maria Defillo

Related image

Kur ju përsërisni pohimet pozitive, ju jeni duke e bërë veten tuaj prioritet më të lartë. Kjo do të çojë në paqe dhe lumturi më të madhe në jetën tuaj.

6. “E kaluara ime nuk është një pasqyrim i së ardhmes sime”.

Ky pohim mund të ndihmojë këdo që ndihet sikur ata janë të mbërthyer duke përjetuar gabimet e kaluara.

7. “Vepro sikur të gjithë të duan. Jini të dashuruar me të gjithë.Përqafoni njerëzit me fjalët tuaja. ” Jodi Livon

Ky është një mendim i shkëlqyer për njerëzit që mund të kenë probleme të shprehin ndjenjat e tyre.

9. “Unë jam i vëmendshëm ndaj mundësive dhe i marr ato kur lindin.”
Idowu Koyenikan

Related image

Nëse jeta juaj ju duket pa kuptim, përdorni këtë pohim për t’ia kujtuar vetes për të gjetur mënyra të reja rreth problemeve tuaja.

10. “I fal të gjithë ata që më kanë lënduar”.

Kjo është kuptimplotë për ata që e kanë të vështirë të lënë të kaluarën.

11. “Kontrolli është një iluzion që duhet të heqësh dorë.” Grace Sara

Njerëzit që janë në kërkim të kontrollit shpesh humbasin kontakt me atë që është me të vërtetë e rëndësishme në jetë. Lënia e kontrollit mund t’ju japë një marrëdhënie më të mirë me jetën.

12. “Unë respektoj trupin tim dhe veten time.”

Ky pohim mund të ndihmojë ata që kanë probleme me imazhin e trupit.

13. “Unë jam i vetmi që mund të japë kuptim për jetën time”.

Ky pohim është i dobishëm për njerëzit që janë thellësisht të përfshirë në jetën e dikujt tjetër.

14. “Unë jam pjesë e botës natyrore.”

Ky meditim është i mirë për njerëzit që duan të jenë më të lidhur me natyrën.

Mendimet përfundimtare

Fuqia e një mendimi pozitiv do të sjellë forcë, paqe dhe gëzim në jetën tuaj. Me vetëm pesë minuta një ose dy herë në ditë, do të ritrajnoni trurin tuaj për të shmangur vetë-bisedimin negativ. Të lëvizësh përpara me jetën tënde do të ndihesh shumë më e lehtë kur nuk ke mendime vetë-mposhtëse. Përdorni këto fraza të dobishme për të rifokusuar mendjen tuaj.

Shpërndaje të inspirosh dikë!