5 Sjelljet që ju bëjnë më të pëlqyeshëm nga të tjerët

Ja cilat janë sjelljet që ju bëjnë të pa rezistueshme nga të tjerët..

Ju nuk dëshironi asgjë në shkëmbim.

Njerëzit e pëlqyeshëm nuk kërkojnë asgjë ne shkëmbim. Ata qëndrojnë me ju, ndajnë kohen me ju qofte nje kafe ose madje edhe per nje bisede. Ata buzëqeshin. Ata me të vërtetë nuk duan asgjë tjetër përveçse të jenë me ju. Nese ata ju ndihmojn per ndonjë rast ata nuk duan asgjë ne kthim gjithçka se çfarë duan ata eshte kënaqësia me ju.

 Ju jeni e sigurt

Image result for confidence.

Njerëzit e pëlqyeshëm nuk duan tja dinë se si tjerët i shohin ata. Ata e din se ata kur janë në një grup duan ta kenë vëmendjen e plotë tek ata dhe të ndihen të mrekullueshëm afër tyre.

Ata dëshirojnë që ti rrinë miqeve te tyre afër nëse kanë nevojë për ta dhe kushdo qoftë tjetër që i nevojitet ndihmë.

Ju jeni i dashur me të tjerët.

Personat e pëlqyeshëm janë të dashur ne përgjithësi.Ata nuk duan tja din se kush je , çfarë bën, ose prej nga je. Ata ju bëjnë te te ndiheni rehat me ta, këta njerëz dijne te lexojnë gjuhën e trupit, ata po ashtu nuk janë individ te turpshëm.

Ju jeni i sinqertë.

Ata janë të vërtetë në të gjitha aspektet, ata flasin dhe ndajnë me te tjerët  nëse atyre nuk iu pëlqen diçka atehere ata do tu ja bëjnë juve te ditur këtë gjë .

Personi i pëlqyeshëm e di se fjalët kane fuqi, dhe ata do te bënin çmos qe te përdornin menyren me te mire me ju qe te flasin çfarë do qofte ai problem apo bashkëbisedim.

Ju nuk gjykojni apo kritikoni.

Image result for confidence

 Këta njerëz i pranojnë gjërat ashtu se si sic janë nuk gjykojnë dhe  as nuk kritikojnë. Personi simpatik beson se secili ka të  drejtë për mësimet, mundësitë dhe mendimet e veta. Ata  mësojnë nga të tjerët .Ata e dijnë  se ndryshimi është sekreti i rritjes. Ata e dinë se jeta ka ulje dhe ngritje dhe të gjithë janë të njëjtë.

Ju keni fuqi të jashtëzakonshme dëgjimi

 Një individ i këndshëm do t’ju lejojë të flisni dhe të shkëmbeni për jetën tuaj. Kur largohesh prej tyre, menjëherë do te mendosh: Uau, çfarë personi i madh, madje shume here do te pranoni se nuk i keni ndare ato gjera me askënd me pare.

Shpërndaje të inspirosh dikë sot.!